HOME
Telefonische en mail helpdesk (1u prepaid)

Maakt het mogelijk beroep te doen op een snelle en efficiŽnte help tijdens onze kantooruren.
Vanaf het ogenblik dat u een vraag heeft, verlies geen tijd en leer snel de mogelijkheden van ons programma door telefonisch contact op te nemen met onze helpdesk.
Een informaticus zal u uitleggen welke handelingen u het beste doet. Tijdens de interventies van onze support per telefoon of per e-mail, worden de gebruikte minuten afgetrokken van uw reserve. De helpdesk kan u eveneens helpen bij de installatie van EasyForYou in netwerk, bij bepaalde informatica problemen, het ontvangen van instructies voor het uitvoeren van efficiŽnte backup's, of eenvoudigweg het verplaatsen van uw software van een oude PC naar een andere PC. De interventies zijn mogelijk tijdens onze kantooruren (zie openingsuren op de pagina Contacteer van onze website). Het is voor u veel voordeliger om u telefonisch te laten bijstaan of telefonisch uitleg te vragen. Dit gaat veel sneller, en is hierdoor dus goedkoper omdat het krediet van uw onderhoud minder snel afneemt.
Het minimumforfait van onderhoud voor een interventie per e-mail is 10 minuten (wordt in mindering gebracht van uw reservetijd voor onderhoud). Het minimumforfait van onderhoud voor een interventie per telefoon is 5 minuten. In de versie Premium van EasyForYou is reeds een uur support inbegrepen; in de versies Advanced en Pro zijn twee uren support inbegrepen.
Gedetailleerde werking van de assistentie: https://www.baron.be/NL/hd.htm